Background

Despre Noi

Suntem pe piață pentru a oferi ambalaje de calitate care să protejeze, să aducem inovații care să rezolve probleme critice în domeniul ambalării și să construim împreună o lume mai bună decât cea pe care am găsit-o.

Livrăm calitate înca din 1980!

Istoria Companiei Cellutec

Fondată în anul 1980, CELLUTEC este astăzi cel mai important jucător european în procesarea spumei în sectoarele de ambalare personalizată, de acustică și de aplicații industriale.

Pionier în prelucrarea spumei, Cellutec și-a dezvoltat expertiza reală de-a lungul mai multor decenii și a făcut din aceasta un punct de referință în acest domeniu.

Fiind un conglomerat industrial francez, grupul Cellutec are cinci fabrici de producție (inclusiv Corrupad) în Franța și una în România. Toate fabricile sale oferă acoperire europeană și servicii locale. Din 1993, grupul Cellutec a fost integrat în holdingul industrial francez AMIQUAR, care controlează în principal aproximativ 50 de companii industriale (300 de milioane de euro)

Cu sediul intre Brasov si Bucuresti, aproape de Ploiesti, Cellutec Romania este specialist in ambalaje. Putem transforma spuma și polipropilenă, dar avem și o gamă largă de produse de revânzare.

about Image
42

+

ani de experiență

Valorile Cellutec

Performanță

Realizăm în mod competitiv ambalaje care protejează cu succes orice tip de produs.

INOVAȚIE

Dezvoltăm continuu soluții care aduc plus valoarea partenerilor noștri și clienților acestora.

SIGURANȚĂ

Respectăm cele mai înalte standarde în ceea ce privește produsele, procesele și siguranță angajaților noștri.

INTEGRITATE

Întotdeauna facem lucrurile corect și la timp, indiferent de circumstanțe.

6 Fabrici

2 Spații de producție cu peste 150 utilaje în dotare

250 Angajați

35 Mil € Capital

2 Centre de reciclare

1 Zonă izolată pentru producția de ambalaje medicale

2 laboratoare de testare

500+ Clienți în toată Europa

Ambalaje personalizate
Cellutec

Fie că este vorba de cutii, calaje, cremaliere, piese tehnice, aplicații de izolare (termică și / sau acustică), echipa noastra de design vă va sprijini și vă va oferi soluții adecvate la provocările pe care le întampinați.

Dotările tehnologice superioare, combinate cu know-how-ul nostru ne-au propulsat ca partener de încredere pentru branduri de renume din întreaga lume, care activeaza in industrii diverse precum cea a produselor de lux, industria automotive, electronice, industria metalurgică etc.

image
E timpul să lucrezi cu profesioniști

Punem la dispoziția dvs. o gamă variată de ambalaje personalizate pentru care garantăm calitatea și rezistența în timp!

Cere ofertă!