Background

Lider European al inovării în domeniul ambalajelor din polietilenă expandată

Producător de ambalaje personalizate de calitate folosite în industrii cheie

Categorii Produse

Ambalaje de protectie

Cremaliere, calaje, ambalaje textile, containere returnabile, profile de protecție, echipamente 5S, toate acestea sunt soluții personalizate pe care vi le putem oferi.

Vezi Produse

Ambalaje logistice si industriale

De la un simplu calaj pană la soluția completă, de la prototip sau mostre până la livrarea de ambalaje pentru serie medie și mare, realizăm ambalaje industriale de calitate.

Vezi Produse

Ambalaje de prezentare

Fie că este vorba de cutii, casete, accesorii sau chiar ambalaje pentru retail complexe, echipa noastră de design vă oferă spijin în vederea livrării celor mai bune soluții vizuale și tehnice.

Vezi Produse

Ambalaje tehnice

Datorită infiintării unui sistem exigent de asigurare a calității în toate etapele producției, putem garanta o calitate constantă în fabricația ambalajelor tehnice.

Vezi Produse

Izolatie si acustica

Oferim răspunsuri personalizate pentru diferitele nevoi de izolare fonică sau izolare termică din industrie, pe bază de polietilenă, poliuretan sau alte materiale de absorbție și izolare.

Vezi Produse

Confort si solutii de amenajare

Datorită gamei noastre lărgi de spume poliuretanice (polieteri, rezistentă ridicată, poliesteri, memorie de formă etc.), Grupul Cellutec vă poate sprijini pentru toate proiectele dvs. legate de mobilier și confort.

Vezi Produse

Solutii si ambalaje one way

De la saci de 50 microni grosime până la ambalaje protective pentru turbine eoliene industriale de mari dimensiuni, Grupul Cellutec furnizează produse eficiente de aproape 40 de ani.

Vezi Produse